Prenatale kinesitherapie

Als zwangere vrouw komt er heel wat op je af op korte tijd. Om je op een rustige manier wegwijs te maken in alle informatie bieden wij 9 zwangerschapslessen aan.
In deze lessen behandelen we iedere keer een ander thema. Het zal o.a. gaan over ademhaling, relaxatie, weeën opvangen, de bevalling, persen, … Zo voel je je geruster en meer voorbereid op je grote dag en de periode erna. Je kunt uiteraard ook altijd vragen stellen.

Praktische info

De reeks bestaat uit 9 wekelijkse groepssessies van ongeveer 1 uur op dinsdag- of donderdagavond om 18.30 uur.
Per groep kunnen maximaal 4 mama’s deelnemen.

Ongeveer iedere 2 weken start een nieuwe lessenreeks, dus je kunt altijd wel ergens inspringen.

Locatie: kinesitherapiezaal in het Mariaziekenhuis
De avond van de les verzamel je met de andere deelnemers aan de balie in de inkomhal. De kinesiste zal je daar komen afhalen en begeleiden tot in de zaal.

Voor wie?

De zwangerschapslessen zijn bedoeld voor zwangere vrouwen. Voor sommige lessen mag je partner ook meekomen, maar dit is niet verplicht. Het zal op voorhand meegedeeld worden wanneer je partner mag meekomen.

De meest gunstige periode om de lessen te starten is tussen de 24 en 28 weken zwangerschap.

22
juni
65,00per persoon
( max 8 pers.)
Heb je interesse in deze zwangerschapslessen? Schrijf je dan in op het nummer 011 826 264 of via prenatalekine@noorderhart.be. Wij nodigen je bij inschrijving eerst uit voor een individueel intakegesprek zodat we elkaar al leren kennen. Hier spreken we dan af wanneer je aan de groepslessen begint.

De deelname aan de reeks kost 65 euro voor 9 lessen.

Terug naar het overzicht